Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at flere af deltagerne til Distortions gade- og lukkede fester oplever at blive frarøvet deres pung eller selv mister deres taske eller telefonen, når musikken brager ud af højtalerne og dansen er på det højeste på det asfalterede dansegulv. Men det vil den gratis efterlysningsapp CrowdEyes endnu engang sætte en stopper for.

Når Distortion, på onsdag 31. maj, for 19. gang slår dørene op til dette års gadefest, er det nemlig med CrowdEyes på sidelinjen igen i år.

» Sidste år kunne CrowdEyes hjælpe tæt på 100 Distortion-deltager med at få deres ting tilbage og derfor udvider CrowdEyes igen i år, deres efterlysningsservice og tilbyder deltagerne ved Distortion hjælp til at efterlyse alt det de mister på vejen, under og efter musikken. Personer, punge, tasker eller nøgler til hoveddøren », udtaler Jann Kallehauge, initiativtageren til CrowdEyes.

Lost? Found? Help?

Under Distortion, vil CrowdEyes være at finde ved deres opstillede blå pavillon med lost and found skrevet på siderne. CrowdEyes teltet vil være tilstede til gadefester på Nørrebro onsdag og på Vesterbro torsdag samt til det lukkede arrangement på Refshaleøen fredag og lørdag. Under musikken, vil det være muligt at få hjælp fra CrowdScouts til at oprette efterlysninger. Distortion deltagerne skal blot finde det blå LOST & FOUND telt placeret på Fælledvej 25 (Nørrebro), Istedgade 60 (Vesterbro) og ved udgangen på Refshaleøen.

”Vi opfordrer alle der deltager under Distortion til at hente den gratis app inden onsdag eftermiddag og samtidigt tilmelde sig CrowdEyes Facebook-event. Her kan du holde dig opdateret på hvor ”Lost& found” teltet befinder sig, samt blive opdateret med glemte/mistede sager under Distortion. Skulle uheldet være ude for dig så vil vi hjælpe dig med at lave en efterlysning og måske er det du savner allerede blandt de mange indleverede ting, som vi modtager” afslutter René Bang Hansen, medstifter af CrowdEyes.

De ting som ikke finder hjem til retmæssige ejermænd eller kvinder vil blive indleveret til Københavns Politis Hittegodskontor ved udgangen af uge 23, og det er herefter ejerens eget ansvar at tage kontakt til Politiet og efterlyse kørekortet, pung eller rygsæk mm. Genstand med en værdi over 500 kr. opbevare Politiet i op til 3 måneder, mens genstande med værdi under 500 kr. kun vil blive opbevaret i op til 4 uger.

For yderligere information kontakt:

Jann Kallehauge
e-mail: jka@crowdeyes.com
mobil: 60 15 60 42.