Der er en god nyhed til alle dem der mister, taber og glemmer deres ting på Roskilde Festival. I år er der nemlig hjælp at få, af CrowdEyes.

Med et festivalsområde der svarer til 350 fodboldbaner, kan det ofte føles som at lede efter en nål i en høstak, når man mister noget på Roskilde Festival, men det vil CrowdEyes hjælpe med at sætte en stopper for. Mens CrowdEyes på den københavnske musikfestival Distortion havde eget lost & found telt, har de denne gang indgået et samarbejde med Roskilde Festivals egen publikumsinformation og hittegods, placeret over for Apollo-scenen i handelsfacaden i Countdown-området.

«Med den anerkendelse og de mange fantastiske tilbagemeldinger fra publikummet under og efter den Københavnske musikfestival Distortion, håber vi nu at kunne hjælpe endnu flere festivaldeltagere på Roskilde Festival», udtaler René Bang Hansen, initiativtager til CrowdEyes.

«Med 130.000 deltagere og dermed Danmarks fjerdestørste ’by’ målt i indbyggertal, så vi det som en unik mulighed for at hjælpe hvor behovet var største», forsætter Jann Kallehauge, initiativtageren til CrowdEyes.

Matchmaking for mistede ting

CrowdEyes appen kan gratis hentes i både App Store og Google Play. I CrowdEyes appen, kan man bl.a. efterlyse tøj, punge, nøgler eller sin bedste ven. Appen matcher den person, der mister en ting med den person, der finder selv sammen ting. Når der er match, kan de to parter chatte og aftale hvordan og hvornår udvekslingen skal finde sted.

«Med vores erfaring de to seneste år fra Distortion, kan vi se at når alkoholen for alvor flyder, så mister flere deltagere også deres ting. Derfor er vi glade for endnu engang at kunne tilbyde vores service», forsætter Jann Kallehauge, initiativtageren til CrowdEyes.

«Der er solgt billetter til folk fra 74 forskellige lande, og det er vigtigt for os at kunne hjælpe så mange nationaliteter som overhoved muligt. Derfor er det muligt at downloade en dansk, engelsk, spansk version af CrowdEyes», afslutter René Bang Hansen, initiativtager til CrowdEyes.

Efter Roskilde Festival kan uafhentede ting fra Roskilde Festivals publikumsinformation og hittegods blive afhentet hos festivalenss sekretariat på Havsteensvej 11, 4000 Roskilde, fra mandag d. 3. og 4. juli mellem kl. 10.00-18.00. Fra onsdag d. 5. juli vil det resterende bliver overleveret til Hittegods kontoret hos Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Om CrowdEyes

CrowdEyes appen blev lanceret I foråret 2016 og er den første danske gratis app, som gør det nemt at efterlyse ejere af mistede genstande, forsvundne personer, kæledyr eller vidner til hændelser. CrowdEyes har de seneste to år været samarbejdspartner med organisationen NUS/NUS om lost & found ved den københavnske musikfestival Distortion.

For yderligere information kontakt:

Cathrine G. Mogensen, CrowdEyes’ PR & Marketingkoordinator,
e-mail: cgm@crowdeyes.com eller mobil: 30739969

eller

René Bang Hansen, CrowdEyes’ CMO

e-mail: rbh@crowdeyes.com eller mobil: 40590311