CrowdEyes vil ændre måden vi laver efterlysninger på!

CrowdEyes, der er firmaet bag mobil appen med samme navn, har netop frigivet en ny opdatering til den fortsat voksende online baserede efterlysningsservice. Det bliver nu endnu lettere at efterlyse ting, kæledyr, personer og vidner.

Med CrowdEyes mobil appen, er det tanken at revolutionere den måde vi efterlyser på. Egne og indsamlede erfaringer har inspireret til at udvikle en online baseret matching service for efterlysninger, som kan bruges af alle med en SmartPhone. Netop derfor henvender CrowdEyes mobil appen sig til både dig, din nabo, din kollega og alle andre med et behov for at foretage efterlysninger, der er omfattet af servicen. Alle de, der vil hjælpe eller har brug for andres hjælp, kan med fordel benytte sig af servicen.

“Det er vores mål at skabe et community bestående af mennesker, der har et ønske om at hjælpe hinanden, ved at dele viden om mistede ting, bortløbne kæledyr, forsvundne personer, og særlige hændelse, som andre kan have glæde af”, udtaler Jann Kallehauge, der er CEO og founder.

“Når vi selv får hjælp, er vi ofte mere villige til at hjælpe andre, og det er netop den antagelse, der har været udgangspunktet for ønsket om at udvikle vores service”, forsætter Jann Kallehauge.

Nye funktioner og optimeret brugervenlighed

I den seneste version af mobilappen, har holdet bag CrowdEyes tilføjet en række nye funktioner og optimeret brugervenligheden. Det er nu blevet endnu nemmere for brugerne at kommunikere og hjælpe hinanden. “Med de nye forbedringer er det blevet lettere at oprette efterlysninger – uanset om det er en genstand eller ejeren til en genstand, der skal efterlyses. Samtidigt har udviklerne tilføjet en forbedret notifikationsservice, så brugere, får besked hver gang der er ændringer eller kommentarer på egne opslag, eller på opslag de følger”, siger René B. Hansen, CMO og co-founder.

Med CrowdEyes appen på mobilen kan du efterlyse alt, et sted. Det kan være ting, kæledyr, personer eller et vidner. På samme måde kan du efterlyse personer, som formodes at være interesseret i viden om ting du finder, kæledyr og personer du ser, eller hændelser du er vidne til. Det er med andre ord slut med at uddele papirbaserede efterlysninger. Når du laver en efterlysning ved hjælp af CrowdEyes appen, bliver den aldrig våd eller forsvinder i mængden.

Du kan lave efterlysningen på mindre end et minut, og kan dele den med vennerne, familien og omgangskredsen via de sociale medier, og med alle andre CrowdEyes brugere.

Den nye opdatering vil være at finde på dansk og engelsk, spansk og portugisisk.  Med CrowdEyes appen på mobilen kan du straks komme i gang med at hjælpe andre og dig selv, så du kan få det tilbage du savner.

CrowdEyes appen, der understøttes af iOS og Android, kan hentes i AppStore og Google Play.

Læs mere: www.crowdeyes.com


Pressekontakt

Jann Kallehauge
mail · mobil +45 60 15 60 42