Københavnske musikfestival Distortion

Fra 1.-5. juni er CrowdEyes fysisk at finde til den årlige københavnske musikfestival Distortion.

For første gang, har CrowdEyes udvidet sin service og tilbyder deltagerne ved Distortion hjælp til at frem- og efterlyse glemte genstande, personer eller vidner til hændelser.
Mens du fester, finder vi det du mister!

Når Distortion på onsdag d. 1. juni, slår dørene op til dette års gadefest, er det med CrowdEyes på sidelinjen. Under arrangement vil CrowdEyes være at finde ved, deres opstillede pavillon med en “glemmekasse” samt have CrowdScout til fods til at indsamle tasker, tøj, solbriller mm. Med slogannet – “Mens du fester- finder vi det du mister”, tilbyder CrowdEyes både at du kan indlevere glemte sager, men også at du kan efterlyse dine glemte solbriller, din taske eller hende den søde du glemte at få tlf. nummeret på inden kl 22. Du og de øvrige festdeltagere kan fysisk indlevere glemte genstande eller du kan selv slå din efterlysning op på CrowdEyes appen. Du kan – med andre ord sammen med CrowdEyes være med til at tage ansvar, så du selv og de øvrige Distortion deltagere hurtigt og effektivt kan få deres ting tilbage.

“Det er første gang vi tilbyder vores service i forbindelse med en kulturel begivenhed, og håber at deltagerne vil tage godt i mod den, med det resultat at flere får det tilbage, de mister. Vi bidrager gerne til succeshistorierne, og det er bestemt ikke sidste gang vi er både lokale og digitale samtidigt”, udtaler CEO og grundlægger Jann Kallehauge.
CrowdEyes vil være tilstede både til de åbne gadefester på Nørre- og Vesterbro onsdag og torsdag, men også til det lukkede arrangement på Refshaleøen fredag og lørdag.
Tilmeld dig CrowdEyes Facebook og hold dig opdateret på hvor du finder “glemmekassen”: CrowdEyes Facebookside

Om CrowdEyes

CrowdEyes blev grundlagt i slutningen af 2014 af Jann Kallehauge og Amer Ramzan og er Danmarks første digitale opslagstavle, der gør det nemt at fremlyse og efterlyse tabte genstande, forsvundne personer eller kæledyr, samt søge vidner til hændelser.

Læs mere: www.crowdeyes.com


Pressekontakt

Jann Kallehauge
mail · mobil +45 60 15 60 42