Ny GRATIS app hjælper med at gøre efterlysninger lettere

Alle gør det! Paven gør det, Pernille Blume gør det, din nabo har gjort det.
– Mister eller finder noget.

I april 2016 blev Danmarks nyeste frem- og efterlysningsfællesskab lanceret under navnet CrowdEyes. Appen CrowdEyes er tjenesten, der hjælper dig med at genfinde de ting du mister. Via et hurtigt opslag kan du eftersøge ting, personer, kæledyr, Pokémons eller vidner til hændelser og med ét enkelt tryk få din eftersøgning ud til alle brugere af CrowdEyes i dit nærområde samt dele det med dine venner og bekendte på Facebook, Twitter eller SMS.

”Vi har arbejdet hårdt henover vinteren og det tidlige forår for at tilpasse, effektivisere og gøre CrowdEyes helt klar til at hjælpe så mange personer som muligt og vi er rigtig glade for, at vi kan starte 2016 med at kunne introducere CrowdEyes i Danmark” udtaler Jann Kallehauge, CEO og grundlægger af CrowdEyes.

Det handler om fællesskabet

Siden lanceringen har CrowdEyes allerede fået mange brugere og der laves dagligt 3-5 nye efterlysninger.
Men for at CrowdEyes kan nå sit fulde potentiale, bør endnu flere blive del af fællesskabet.

CrowdEyes’ vision er at gøre det endnu nemmere og enkelt at efterlyse. Herved kan CrowdEyes give brugerne tid tilbage, som de kan bruge på ting, de holder af og samtidigt være med til at øge bæredygtigheden og mindske ressourcespildet. Det er netop denne ambition, om øget bæredygtighed og reducering af ressourcespild, som styrer den løbende udvikling af CrowdEyes til at blive en favorit blandt danskerne, når det gælder efterlysningsservices.

“Vi har grundigt analyseret, hvordan vi håndterer efterlysninger, og netop CrowdEyes brugervenlighed samt, at man nu nemt og enkelt kan starte en efterlysning, er en stor lettelse for brugerne” udtaler René Bang Hansen, CMO hos CrowdEyes.

Dig, mig og os alle sammen

Men CrowdEyes er ikke bare en app for den enkelte, men også for samfundet som helhed.

I sin enkelthed, handler bæredygtig udvikling om at skabe betingelser for det gode liv for os alle.

For at et liv skal være godt, har vi også behov for social- og fællesskabsorganisering, der sætter os i stand til at føle os trygge. Netop tryghed, skabte CrowdEyes under den københavnske musikfestival Distortion. Her var CrowdEyes officiel “lost & found- service” og hjalp over 230 mennesker med at efterlyse funden og forsvundne tasker, mobiltelefoner, pas og kørekort mm. På 4 dage fik CrowdEyes matchet fundne og forsvundne ting med ejere fra både Danmark, Tyskland, Polen og sågar Sydafrika. Alt der ikke blev genforenet med den rette ejer inden for få dage, blev indleveret til Københavns Politi Hittegodskontor i Vanløse. CrowdEyes kan med andre ord også bruges til større events, så som festivaler, sportsstævner og musik arrangementer.

Om CrowdEyes

CrowdEyes blev grundlagt i slutningen af 2014 af Jann Kallehauge og Amer Ramzan og er Danmarks første digitale opslagstavle, der gør det nemt at fremlyse og efterlyse tabte genstande, forsvundne personer eller kæledyr, samt søge vidner til hændelser.

Gratis og reklamefri

CrowdEyes findes både i AppStore og Google Play, er gratis og reklamefri for private forbrugere og det betyder 100% fokus på tjenestens kernekompetence: Matche efter- og fremlysninger.

Læs mere: www.crowdeyes.com


Pressekontakt

Jann Kallehauge
mail · mobil +45 60 15 60 42